tilbud på rengøring

Hvorfor gøre alting rent ?

I al beskedenhed synes vi her i Aktiv 3 at vi selv har været ekstraordinært innovative, og visionære , på vegne af rengøringsbranchen.

Vi har nemlig opfundet : Den pletbaserede rengøring  !

Hvorfor gøre det hele rent, når man kan nøjes med at gøre det beskidte rent ? Konceptet er udviklet af Jimi Hove som arbejder med markedsføring, salg og innovation for rengøringsfirmaet Aktiv 3.

Kort sagt går det ud på at man først identificerer det eventuelle snavs med ultraviolet lys, for derefter KUN at gøre disse områder rent.

 

I nogle tilfælde kan vi skære udgifterne ned med ca. 60 %

, i forhold til den anden slags meningsløse rengøring vi tidligere har lavet, hvor alt åbenbart skulle rengøres, hver gang

 , udtaler Jimi Hove hovedrystende til bloggen her.

 

Hvor kan det bruges ?

Ideen er udviklet fra Aktiv 3`s arbejde med snerydning, hvor vi i over 14 år har udført snerydning i København og omegn. En dag faldt tiøren for Jimi: ” Hey ! Vi rydder jo også kun stier til folk , så de kan komme frem på et snefrit fortov. Vi rydder ikke det HELE, så hvorfor gør vi egentlig det med vores anden rengøring ??? “. En vision blev født en frostklar morgen i december 2012.

Det er meningen at det med tiden skal implementeres i alle de arbejdsområder som vi i Aktiv 3 har. Dette er privat rengøring, ejendomsservice, trappevask og kontorrengøring.Så skal du også have sparet en ornlig røvfuld penge med Ultraviolet-Rengøring ( som konceptet hedder ), så mail til os nu på : support@aktiv3.dk eller ring glad på telefon : 42 10 10 40

Giv din viden videre på de sociale medier :

facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus

Med lysende hilsner

Aktiv 3