ejendomsservice KøbenhavnEjendomsservice København – Det skal bare fungere !

Indenfor ejendomsservice findes der : trappevask, snerydning, fejning af gård og gade, pasning af varmecentral og andre vigtige områder har altid været overladt til en vicevært i ejendommen. Men de seneste årtier er de jobs mere og mere blevet overtaget af firmaer der laver såkaldt ejendomsservice ( det bliver også kaldt forviceværtservice).

Flere og flere boligforeninger finder ud af at der kan spares betydelige beløb på services relaterede til deres egen ejendom. I stedet for at have en hyggelig vicevært som går og nusser med ejendommen ( og nok bruger mere end rigelig tid på selvsamme opgave ), hyrer man et firma udefra.

Der er næsten kun fordele ved at bruge den slags ejendomsservice ( og specielt her i København )

Hvad er fordelene ved ejendomsservice i København ?

For langt , langt de fleste ejendomme skal der kun udføres trappevask, snerydning, pasning af varmecentral, gade og gårdfejning og lidt handymanopgaver. Og hvis vi så ser på at der måske kun er 1-2-3 opgange i den omtalte ejendom i København, hvordan skal der så være nok arbejde til en vicevært, selv på deltid ? Disse opgaver kan et firma der udfører ejendomsservice udføre LANGT mere effektivt, og dermed spare ejendommen for betydelige beløb.

Jeg har givet 2 eksempler på firmaer der udfører ejendomsservice i København, hvis du følger de 2 links heroppe i toppen af artiklen. Det er 2 firmaer som har været med fra starten af, da ejendomsservice for alvor begyndte at blive populært i København.

Hvis du snakker med dem, vil du også høre at de har faste medarbejdere som altid er let genkendelige, og som beboerne kan få en hyggelig snak med på ejendommen.

Så det hyggelige ved at have en vicevært, går altså ikke af fløjten hvis du bestiller ejendomsservice i København.

De sparer i øvrigt også boligforeningerne en del omkostninger fordi der er så lidt transport mellem de forskellige ejendomme de passer i København.

Det var alt for denne gang. Jeg håber du fandt min artikel informativ

 

Jeg har, som nogen af mine faste læsere jo godt ved, et lille rengøringsfirma, som laver  trappevask , snerydning osv. Jeg er , heldigvis begyndt at få flere og flere nye kunder via nettet, pga et seo firma, som har været så venlige at hjælpe mig med at få gode placeringer på Google.

Jeg har prøvet alt. Reklamer på TV skærme, i den lokale svømmehal ( ingen kunne se dem ), reklamer i lokale i dagblade og sende reklamer ud med post. Men ikke meget skete. Konkurrencen var simpelthen for enorm i disse krisetider.

Så har jeg sådan af omveje hørt om det de kalder ” seo “. Først troede jeg selvfølgelig at bare var snyd og bedrag som så meget andet. Men jeg kontaktede alligevel et par seo-firmaer, for at forhøre mig lidt. For det lyder jo godt at komme til tops i Google med sin hjemmeside 

Efter at have valgt det seo-firma som jeg gerne ville have tilknyttet opgaven, fik de set lidt på min hjemmeside, og gav mig et tilbud, med nogle godt nok lidt dyre priser på seo, men de sagde så også at min hjemmeside nok ville ligge i top på Google i mange år, og at jeg derfor skulle gøre det op imod, at blive ved at sende de andre reklamer ud.

Well… Jeg prøvede det, med mine sidste penge. Et eller andet skulle der jo ske. Og hurraaaaa ! Det virkede !! Hvis du ser min side på aktiv3.dk , så prøv at køre de forskellige søgeord i Google, og du vil se at den seo, som det seo-firma lavede, virker.

Nu er jeg ikke meget for skamløs reklame, men det her seo-firma har fortjent en stor tak. Du kan kontakte dem her seo-koebenhavn.dk. Hils dem fra mig.

Ps: De er også skide søde.

God fornøjelse på nettet, med eller uden seo

 

2017-12-01T06:34:01+00:00

Leave A Comment