Vicevært

Viceværtsservice

Din vicevært i København – Viceværtsservice

Først og fremmest er vores 10 års erfaring med viceværtsservice, blevet analyseret, forbedret og minimaliseret, så vi har fokus på de vigtigste områder i vores arbejde. Spildtid i vores viceværtsservice , er sorteret fra, og dermed kan vil holde en fast lav pris på viceværtsservice.

Dernæst er alle vores viceværter sat i stand til at klare opgaverne, ved enten selv at have stor erfaring fra viceværtsservice INDEN de bliver ansat hos os, eller ved at de bliver oplært af vores mere erfarne viceværter, inden de slippes løs på jeres ejendom.

Vores viceværtsservice tilbud kan indeholde alt fra enkeltopgaver på en ejendom , til fuld opsyn, renhold og vedligehold af ejendommen. Det mest normale , når folk bestiller et tilbud på viceværtsservice hos os, er dog at vi overtager fuld service på ejendommen. Men vi tager os med glæde også kun af jeres trappevask

Har du lyst til at høre mere om viceværtsservice eller få priser og tilbud på en vicevært i København, og Frederiksberg lige nu kan du modtage tilbud på telefonmail eller chat :

Hvis du skulle være i tvivl om , hvorfor der er noget der hedder viceværtsservice og hvorfor noget hedder ejendomsservice, kan vi berolige dig med at det er det samme

Vi tror på at du kan se fornuften i at lade et vicevært – firma med 11 års erfaring, og med en administrativt professionelt drevet ledelse, som varetager af mest værdifulde aktiver : jeres ejendom.

Priserne på vores viceværtsservice er hverken for høje eller for lave. De passer til det arbejde der skal udføres, om det så er trappevask, snerydning, varetagelse af varmecentral eller hele pakken.

Vi glæder os til at kigge forbi jeres ejendom, og give den en ordentlig omgang viceværtsservice , når det kræves, og en kærlig hånd når det er det der skal til

De bedste hilsner

Aktiv 3

Vicevært  i København & Frederiksberg

 

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system