Den økologiske vicevært

ViceværtDin vicevært er jo helt grøn !

Vores ejendomsservice og erhvervsrengøring er , som i jo ved, jer der følger bloggen , økologisk og miljøvenlig, og det er vel og mærke uden merpris.

Den Økologiske Vicevært er apolitisk, ejeren Jimi Hove stemmer lidt til højre for midten, og andre medarbejdere stemmer andre steder. Dette er ikke politisk projekt rettet mod en bestemt klasse i samfundet . Vi har alle et ansvar, og alle en skyld.

Den Økologiske Vicevært er en virksomhed som mener at det man sender ud, får man tilbage.. og intet andet.

 

Vi bruger delebiler fra Københavns Delebiler, da det har bevist at nedsætte vores transportforbrug med minimum 15 %. Så allerede der sparer vi både penge, og på de ressourcer der er.

Vi bruger økologiske rengøringsmidler, økologisk arbejdstøj, fjerner ukrudt økologisk og handler på en social ansvarlig måde , overfor både medarbejdere, kunder og samfundet som et hele.

I vores økologiske rengøring, kommer det IKKE til at koste jer mere, servicen og punktligheden er også helt hvad du vil kunne forvente af hvilket som helst andet professionelt drevet rengøringsfirma / ejendomsservicefirma .

Så lad os høre fra jer. Lad os komme ud og give et konkurrencedygtigt tilbud på trappevask, snerydning, gårdlaugsarbejde , pasning af varmecentraler og andre vicevært relaterede opgaver.

Alle vores viceværter er oplærte og / eller uddannede indenfor de opgaver de skal løse.

Vi har brug for al den hjælp vi kan få, så vi kan få vores ideer udover rampen, så mange tak fordi du lyttede med, og fordi du gider at at være med.

Har du nogen gode tips til os, både hvad angår at forbedre vores produkt eller til hvordan vi kan markedsføres os bedre, så vi kan komme ud over rampen , endnu mere, så lad kommentarene få frit spil.


Mvh

Aktiv 3

Den Økologiske Vicevært

2017-12-01T06:34:04+00:00

Leave A Comment