Tårnby og Kastrup på Amager får nu stabil ejendomsservice & snerydning

Ejendomsservice på Øen ? – Bare hop over i køen

ejendomsserviceAktiv 3 har i de seneste 10 år udført trappevask,snerydning og anden ejendomsservice på Amager i Tårnby og Kastrup.

Amager har altid været kendt for en ø , som hæger ved de lokale værdier, og derfor oftest vælger et lokalt firma til enten at lave trappevask eller snerydning på deres ejendomme. Dette er noget vi absolut kan forstå, og derfor får du en vicevært når du vælger en vicevært fra Aktiv 3.

Hvad enten du skal bruge en til trappevask, snerydning eller anden slags ejendomsservice så får du en god og stabil medarbejder fra lige rundt om hjørnet fra hvor du bor.

 

På den måde mener vi at vores medarbejdere vil holde en højere standard , når de nu møder Fru Jensen nede i Brugsen, og derfor ikke kan skjule, hvis de nu har sprunget over hvor gærdet er lavest. Dernæst er det selvklart også en fordel for medarbejderen at han eller hun ikke har så langt til arbejdspladsen.

Aktiv 3 har også, som de første lanceret konceptet : ” Den Økologiske Vicevært ” , hvilket vil sige at al rengøring, ikke bare er miljøvenlig, den er økologisk. Dette koster naturligvis ikke ekstra. Hvis du er i tvivl, så ring eller mail os og hør nærmere.

I de tidligere år hvor vi har været på Amager i Tårnby og Kastrup, har vi heddet Hove Rengøring og viceværtsservice. Måske det er derfor du ikke lige har hørt om os endnu ?

Men det har du nu, og du er meget velkommen til at kontakte os lige nu, for et tilbud på enten : trappevask, snerydning eller anden ejendomsservice og høre mere om vores unikke tilbud.

 

Du kan ringe på telefon : 42430808

.. eller du kan maile på : support@aktiv3.dk

Mange tak for din opmærksomhed. Vi ses på ejendommen

 

Med venlige hilsner

Aktiv 3 Ejendomsservice

Amager, Tårnby og Kastrup

2017-12-01T06:34:04+00:00

Leave A Comment