Ikke mere salt til snerydning

snerydning priser KøbenhavnSnerydning med salte tårer

Vi er nu løbet helt tør for salt-alt er udsolgt i København og omegn.

Vi fortsætter nu med Urea ( som er et middel til at ø sne og is op med) som er over 4 gange så dyrt som almindelig vejsalt.

Vores trofaste kunder vil naturligvis ikke få nogen ekstra regning af den grund. Og vi tager heller ikke flere kunder ind til snerydning. KUN hvis vi overtager fuld ejendomsservice på en ejendom, kan vi give tilbud på snerydningen nu, da der simpelthen er alt for meget knald på kedlerne lige nu.

 

Selv vores konkurrenter indenfor snerydning ringer og spørger om vi kan hjælpe dem med deres kunder. En hård vinter for alle… puha 🙂

Update : Bemærk at dette her indlæg blev skrevet i februar 2010. Vi kan sagtens nu, tage mange flere kunder ind til snerydning i København og omegn. Firmaet er blevet større og mere professionelt. De senere år, efter 2010, var der også voldsomt mange dage med snefald, og vi håndtere alle kunderne, og fik en masse nye.

Vi bruger heller Urea mere, da det har en masse uønskede effekter. Det har jeg skrevet mere om her

Vi har oven i købet også et tilbud på snerydning. Hvis vi overtager fuld ejendomsservice på jeres ejendom, får i permanent 30 %`s rabat på snerydningen.

Kontakt os for dette tilbud nu på telefon : 42 10 10 40

 

Mvh

Jimi Hove

Aktiv 3

2017-12-01T06:34:08+00:00

Leave A Comment