Køb rengøring for kun 25 kr i timen. Vi har børnearbejde [!]

billigste rengøringsfirma

Den nye medarbejder er klar til at tage fat

EU hjælper os med lave priser

Så kan vi godt vinke farvel til vores danske konkurrenter ! Aktiv 3 Ejendomsservice & Erhvervsrengøring kan nu tilbyde rengøring og ejendomsservice til kun 25 kr i timen !

Sidste år søgte vi om tilskud igennem EU`s ” Hjælp dine nabolande ” støtteordning, og det er nu gået helt igennem.

Vi får kort sagt tilskud til at hente fattige mennesker fra Afrika, Kina og Østeuropa herop til Danmark, hvor vi så installerer dem i et skur i Sydhavnen. En flot skurvogn med plads til ca 8 mennesker per 10 kvm2.

 

Dette er en mulighed vi har ventet længe på , da det endelig vil gøre os konkurrencedygtige i et hårdt og nådesløst marked, hvor pris er alt, og service ikke betyder så meget. Det skal nævnes at alle vores medarbejder bliver transporteret herop til Danmark i bagagerum på personbiler. Disse bagagerum er dog foret, så alt skulle være i orden. Når de så kommer til Danmark, sørger vi for at de får en skål ris, hver dag.

Dette er virkeligheden for mange arbejdere i Danmark. Dette her indlæg er en aprilsnar ( udgivet den 1 april ), men virkeligheden er stadig virkeligheden. Og vi prøver at gøre opmærksom på den her. De danske fagforeninger gør intet, politikerne gør intet, men du kan gøre noget. Kig på prisen på dit rengøringsfirma. Er prisen for god til at være sand, er der nok noget i gære

Vi ser meget frem til mange henvendelser, og byder alle velkommen indenfor hos Danmarks billigste rengøringsfirma : Aktiv 3

Velbekommen !

 

Ps : Prisen er eksklusiv moms

2017-12-01T06:34:03+00:00

Leave A Comment