trappevask

En kold vasker på trappen

Som i nok har set på jeres egne trapper, er trappevask for tiden en skrap omgang, med alt det salt,sne og sjap der hober sig op. Efter at alt salt slap op her i København, gik vi over til at ” salte ” med noget der hedder Urea.

Ikke nok med at dette middel er langt mere miljøvenligt, afholder bilerne fra at ruste og fundamentet på bygningerne til at holde sig bedre, så har det også haft en super god effekt på vores trappevask.

Trappevasken går en del nemmere nu , efter at vi gik over til Urea. Urea koster , desværre, bare 5 gange så meget som salt.

Men nu ser det ud som om, at de penge vi betaler ekstra for Urea ,kan spares på trappevasken.

 

Nu er det nemlig en del nemmere at vaske trapper uden alt det salt. Så nu behøver vi hverken at hæve vores priser på snerydning eller trappevask. Det hele går lige op

Så det jo en god nyhed, som jeg lige ville dele med her 🙂

Hav en god vinter ( ser ud som om den fortsætter et godt stykke tid endnu )

Update 2013: Vi bruger ikke Urea til snerydning mere, da det er fremstillet af urin fra dyr. Og det kan lugtes når man får slæbt sine sko med ind i lejligheden, eller huset man bor. Det afsætter også gule ( urin gule) fodaftryk . Så det kan vi desværre ikke bruge mere.

Hvis du har nogle gode forslag til hvad i bruger til at “salte” ved snerydning, og som ikke ødelægger trappevasken, og lejligheder, og som samtidigt er miljøvenlig, så smid gerne en kommentar i feltet her nedenunder

 

Mvh

Jimi

2017-12-01T06:34:08+00:00

Leave A Comment