Cry me a river – Viceværten græder

Vi har i starten af marts måned smidt 4000 reklamer ud med post til andelsbolig og ejerforeninger i København. Vi har fået 2 ( ! ) telefonopkald vedrørende tilbud på viceværtsservice.

Det har været en lang og udmarvende vinter med masser af snerydning. Vi kunne da se at når vi kørte rundt og lavede snerydning inden kl 7 på hverdage, at det langt fra var alle ejendomme , der fik den service , som vi gav vores kunder. Bevares, det VAR en super hård vinter, men vi havde da regnet med at der ville være en del flere nye kunder til vores viceværtsservice.

Men altså kun 2 opkald om tilbud på viceværtsservice. 2.

Når vi normalt sender reklamer ud for vores viceværtsservice , overtager vi i gennemsnit 10-15 ejendomme, og efter denne her vinter, havde vi da regnet med mindst det samme antal. Men ak, sådan skulle det ikke gå.

Så er spørgsmålet ; er det finanskrisen ? Er alle ejendomme fra det ene øjeblik til det andet gået over til selv at vedligeholde og renholde deres ejendomme ? Det kan ikke være fordi, at det har noget med vores pris på viceværtsservice at gøre. Den VED vi er et godt gennemsnit af branchepriserne ( der er så ekstra service med i vores tilbud ). Og da folk ikke engang har ringet, mailet eller chattet og spurgt om prisen på vores viceværtsservice, kan det altså heller ikke være det .

Det jeg selv er noget frem til, er at der er kommet en masse nye viceværtsservice – firmaer på banen. Fyrede håndværkere , der mener at ” det der vicevært må da være nemt”, og derfor lige registrerer sig hos Told & Skat og går i gang. Eller er det måske østeuropæiske arbejdere, som er kommet ind på markedet og dumper priserne, så danske viceværtsservice – firmaer ikke kan være med, da de jo skal betale løn i henhold til overenskomster og skat til DK ?

Jeg har ikke fundet ud af det endnu. Men jeg synes godt nok , at det er mystisk. Det er ikke skrevet , for at græde snot eller for at hænge nogle mennesker ud. Det er mere skrevet for at skabe noget debat. Sidder du i bestyrelsen for en andelsboligforening eller for ejerboligforening og læser dette her, så må du da gerne kommentere på dette her indlæg.

Er i gået helt på røven økonomisk allesammen og gør det selv, har i ansat folk fra udlandet eller er der kommet alt for mange viceværtsservice – firmaer til at man simpelthen drukner i mængden ? Ja undskyld jeg lyder lidt sur, men det er nu også svært at drive et ordenligt firma, og så se kunderne vælge skumle rengøringsfirmaer

Ligemeget, så fastholder vi fokus på det vi kan, og dem vi er , indenfor viceværtsservice. Vi leverer kæmpe service, behandler vores medarbejdere med respekt og betaler skat, med glæde i DK, og bidrager til DK`s husholdningskasse.

Jeg glæder mig at høre din mening 🙂

 

Mvh

Jimi Hove

Aktiv 3 – Viceværtsservice

2017-12-01T06:34:05+00:00

Leave A Comment