Vores nye stærke målsætninger for 2013. [Klik her]

kærlighed er måletFørst og fremmest et meget forsinket GODT NYTÅR

Jeg vil gerne her skrive om vores målsætninger for 2013 i Aktiv 3.

2012 blev et år hvor firmaet vækstede med ca. 40 %.

Et meget tilfredsstillende mål, midt under en finanskrise og hvor specielt konkurrencen blandt rengøringsfirmaer ( ejendomsservice, trappevask, kontorrengøring, snerydning, privat rengøring, og de andre områder vi dækker ) er ekstremt hård.

Det skal naturligvis nævnes at firmaet her, ikke er så stort, så 40 % er nemmere at opnå for mig, end for ISS. Men ikke desto mindre, er jeg ret tilfreds.

Vores service er også blevet meget bedre, end den for eksempel var i 2011, hvor vi fik flere klager end nogensinde før. Jeg var alt for dårlig i det år til at rekruttere medarbejdere, så jeg fik armene fuld med en masse snydere ( det kan du læse mere om her)

Nu er der stort set kun positive toner fra vores kunder, og jeg bliver selvfølgelig i bedre humør, der så igen gør at jeg kan give bedre kundeservice, og bliver bedre til at få nye kunder. En positiv cirkel !

Og sådan er forsat her den først måned af 2013. Allerede i januar måned her, er vi vækstet ca 13 % i forhold til 2012. Målet med vækst i 2013 er minimum 40 % igen.

Det bliver selvfølgelig sværere, desto større man vokser sig, men jeg bliver også bedre til mit arbejde. Så det er målet på vækstområdet.

Servicen og kvaliteten bliver også bedre – Jeg gætter på at vi allerede nu er blandt de bedste i vores branche til at følge op på kvalitet af udført arbejde, og på kundeservice generelt. Men vi skal være endnu bedre. Og det bliver vi !

Fra første marts 2013 fusionerer Aktiv 3 med et andet firma indenfor ejendomsservice. Før det er officielt, kan jeg ikke sige hvem det er, endnu.

Årsagen til denne fusion er at det andet firma ledes af en person som har kompetencer som jeg er ikke er helt skarp i, og jeg har kompetencer som han ikke er så skarp i. Det perfekte match. Det betyder også skarpere service, bedre tilbud og rabatter og bedre vilkår for medarbejdere.

Så det er målene for 2013 ( Nå, ja… Og så vil jeg skrive mere her på bloggen om livet i vores lille biks her + at vi opdaterer vores hjemmeside senere på året )

Har du mål for 2013 ? Er de realistiske ? Er du bange for at sætte mål og ikke at nå dem ?

Det er bedre at række ud efter stjernerne, og nå månen, end slet ikke at række ud efter noget. Må du få et herligt 2013, finanskrise eller ej, og om du vækster eller ej. Kærlighed er alligevel det største i livet 🙂

Med venlige hilsner

Jimi Hove Aktiv 3

2017-12-01T06:34:03+00:00

Leave A Comment