Ejendomsservice Viborg. Vicevært og snerydning til din ejendom.

Ejendomsservice Viborg. Vicevært og snerydning til din ejendom. 2017-12-01T06:34:00+00:00

Ejendomsservice i  Viborg

Viborg er kendt som en af Danmarks historisk mest markante byer. Den indre by vidner om ejendomme der bærer historiens vingesus. Ikke nok med at det er kulturarv, det er også et sted hvor folk bor , handler og lever livet.

Forestil dig så en by uden renhold,snerydning (om vinteren ved snefald) uden vedligeholdelse, bare i 2-3 uger. Hvad det ville gøre ved livskvaliteten for os alle her i Viborg. Dette scenarie er en af årsagerne til at vi er stolte af vores arbejde i Aktiv 3. Vi har nemlig udført ejendomsservice i over 16 år ( siden 1999). Vi startede i år 1999 med udføre ejendomsservice og snerydning i København. Nu er vi i Viborg og har kontor i Vendersgade 6, nede bagved Trappetorvet i Viborg.

Så hvis du er ejendomsinvestor, ejendomsadministrator, vicevært eller sidder i bestyrelsen for en boligforening, og søger en samlet løsning indenfor ejendomsservice i Viborg ( og omegn) , så kontakt Jimi Hove nu på telefon:

42 43 08 08 eller på mailen : jh@aktiv3.dk

Du er også meget velkommen til at kigge ned og snakke ejendomsservice på mit lille kontor på: Vendersgade 6, kld 8800 Viborg , som er vores adresse her i Viborg

Læs mere om vores ejendomsservice, snerydning, trappevask og rengøringsfirma i Viborg på det her link: Rengøringsfirma Viborg

Hvis du søger ejendomsservice fra Viborg Kommune, så er det her du skal hen. Klik her

Du må også meget gerne skrive til os her og sige hvad det er vi kan hjælpe med i jeres boligforening

[contact-form-7 id=”5501″ title=”Kontaktformular 1″]