Ejendomsservice

Ejendomsservice

Ejendomsservice fra København siden 1999. Aktiv 3 har passet over 200 ejendomme siden 1999, hvor vi startede med at yde ejendomsservice . Nu dækker vores ejendomsservice hele København. Hver ejendom får en fast ejendomsservicemedarbejder/vicevært. Vi giver fast tilbud på tlf. 42 10 10 40

…skal bare fungere problemfrit.

Uanset om ejendommen i København er ejet af en privat, af en andelsforening eller af en boligforening, må der ikke være tvivl om, at det praktiske vedrørende ejendomsservice bliver håndteret hurtigt, ordentligt og professionelt.

Og prisen på vores viceværtservice i København skal selvfølgelig være rimelig .
I får fast professionel vicevært – eller ejendomsservice-assistent, som vi kalder det. Ved sygdom eller personaleudskiftninger, har vi selvfølgelig en ny assistent klar, så I ikke oplever svigt eller pauser i servicen.

 


 

Ejendomsservice priser & pakker

Bemærk alle priser er vejledende for en ejendom med kun 1 hovedtrappe.

Prisen afhænger også af størrelse på trapper, størrelse af udenomsarealer og andre faktorer. Priserne her er for en gennemsnitlig ejendomsstørrelse i København. Altså kan prisen både blive mindre, og lidt mere afhængig af størrelse. Og i kan selvfølgelig også skræddersy jeres egen pakke.

Grundpakke ejendomsservice:

Trappevask af hoved – og køkkentrappe. Hovedtrappe 1 gang per uge, køkkentrappe 1 gang per måned. Fejning af fortov 1 gang hver 2 uge

fra: 1020,- kr per måned

Mellempakke:

Trappevask af hoved – og køkkentrappe. Hovedtrappe 1 gang per uge, køkkentrappe 1 gang per måned. Fejning af fortov 1 gang hver uge, fejning af kælderskakte og gård. Fjernelse af ukrudt, vinduespolering i trappeopgange

fra: 1371,- kr per måned

Toppakken:

Trappevask af hoved – og køkkentrappe. Hovedtrappe 1 gang per uge, køkkentrappe 1 gang per måned. Fejning af fortov 1 gang hver uge, fejning af kælderskakte og gård. Fjernelse af ukrudt, vinduespolering i trappeopgange + snerydning, handymanopgaver, kontakt til beboere + diverse

fra : 1901,- kr per måned

Få opstartstilbud, her og nu

Ekstra tilbud ½ pris på polishbehandling og grundrengøring af trapperne ved opstart af fast aftale på viceværtservice i København. Normalpris 1950,- kr per trappe – opstartstilbud : 975,- kr eks. moms. Vælg en af vores pakker med priser her , og vælg din egen løsning. Vi laver kun ejendomsservice i København og omegn ( Ballerup, Herlev, Lyngby og Holte)

Vores filosofi indenfor ejendomsservice

Vores priser er baseret på god dansk arbejdskultur og solidaritet.

Læs mere uddybende om vores arbejdsområder indenfor vores ejendomsservice her nedenunder

Trappevask og anden trapperengøring i København

På hovedtrapper udfører vi trappevask hver uge. Vi renholder karme, paneler, vindueskarme, balustre, vægge og stødtrin. På køkkentrapper udfører vi trappevask en gang per måned. Trappevask foretages med økologisk sæbe.


Vi udskifter elektriske pærer, og fastgør og efterspænder af diverse dele. Vinduespolering på trapperne foregår i maj og december måned.

Snerydning i København

Vi udfører snerydning i vores pakker indenfor ejendomsservice når vinteren bider. Snerydning omfatter også grusning/saltning alle dage i snevejr – også i weekends og helligdage. I er altså sikret, at krav i politivedtægten og øvrige offentlige krav er opfyldt hele vinteren.

Gade & Gård

Aktiv 3 Ejendomsservice omfatter en grundig gade- og gårdfejning hver uge. Vi fejer og renholder også gennemgange og kælderskakter som en del af vores ejendomsservice

Tilsyn & Rapporter

Aktiv 3 fører tilsyn med ejendommens varmecentral. Vi fører EMO/ELO/VKO-rapporter. Vi foretager udslamning af vandbeholder samt udfører fornødne justeringer og energistyring.

Aktiv 3 rapporterer skader på bygninger, installationer, anlæg og inventar. Når det er nødvendigt, tilkalder vi håndværkere og assisterer dem, når de arbejder .

Klik her

Klik her og besøg vores kontaktside

Her finder du vores telefonnummer, vores mail og vores fysiske adresse

Klik her

Anbefalinger af vores ejendomsservice i København

Aktiv 3 har altid været tjenestevillig, pålidelig samt været meget vellidt af vores beboere. Deres arbejdsopgaver har de udført, stabilt, imødekommende og venligt. Vi giver hermed Aktiv 3 vores varmeste anbefaling.
Leena Ørnkow, E/F TopHouse Nørrebro
Angående snerydning i den værste vinter (2010) i 25 år : Vi er generelt godt tilfredse med saltning og snerydning. Som en beboer udtalte, så bemærker man ikke noget, dvs. det er altid i orden.
Christen Thing, A/B Sindshvilevej 19 & 19a
Vi hører aldrig nogen klager fra de 19 ejendomme som i passer for os med viceværtservice og snerydning
Thorbjørn Nielsen, Q Ejendomme
Vi har altid været glade for den stolthed og kvalitet som Aktiv 3 Privat Rengøring har lagt i sit arbejde, og det er værd at nævne at de aldrig har misset en aftale i 6 år
Christian Hall, Privat udtalelse
Fra samme vinter(2010) : I skal have tak for saltningen. Vi glæder os også over forårets snarlige kommen. Det har været en streng vinter for os alle og her i ejendommen værdsætter vi det gode arbejde i har udført.
Jørgen Hansen, A/B Bentzonshus - Frederiksberg

Se nogle af vores blogindlæg om ejendomsservice i København her :

Ejendomsservice og snerydning på Amager

Ejendomsservice efter dansk overenskomst. Ejendomsservice på dansk

Endnu mere om de ordnede forhold i vores ejendomsservice

Hvis du søger en uddannelse indenfor ejendomsservice, så se med her Og her er et link til Københavns Tekniske Skole hvor du kan finde en uddannelse indenfor viceværtservice : Her

Og her kan du finde lidt mere information om samme emne

Se en video hvor jeg forklarer lidt om vores ejendomsservice:

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Infoboks :
Emne
Ejendomsservice
Skribent på den her artikel er:
Beskrivelse
Vores side om ejendomsservice i København. Læs alt om vores priser, tilbud og services indenfor ejendomsservice.