kontorr_img

Kontorrengøring København

Kontorrengøring er en af de arbejdsområder vi dækker indenfor erhvervsrengøring.

For os betyder kontorrengøring , indenfor erhvervsrengøring, at der tages vare om et område i virksomheden, som man ikke selv har tid til eller selv gider rode med.

Sådan gør vi naturligvis også selv i Aktiv 3 Kontorrengøring.

Vi får andre firmaer til at tage sig af de ting , vi ikke selv kan eller vil fokusere på. Sådan er vi blevet bedre til selv at fokusere på god service indenfor kontorrengøring.

Ja tak, Ring mig op

Kontakt Info :

CT Barfoedsvej 1, 1

Telefon: 42101040
E-mail: Mail os ved at klikke her

Vores tilbud på kontorrengøring

.. består typisk i : støvsugning, vask af gulv, aftørring af vandrette flader, tømning af vaskemaskine. rengøring af køleskab, tømning af papirkurve, indsamling af kopper osv osv. Hvis der skal laves kontorrengøring , er det os du skal ringe til.

Vi står dog også tit for linnedservice (tager håndklæder, viskestykker osv med hjem og vasker dem ), indkøb af toiletpapir og indkøb af kaffe, sodavand osv.

Nu er det så heldigt at vi udover kontorrengøring , også laver ejendomsservice, så fuld service for ejendommen med pasning af varmecentral, snerydning, polishbehandling af linoleumsgulve, er også en del i kontorrengøring i kan tage med. Og der er naturligvis reelle rabatter ved større bestillinger .

Så skal der blot ryddes lidt op på kontoret, eller tages fuld kontrol med bygningen, så er vores kontorrengøring blevet til en del mere end man normalt kan forvente.

Kontakt os gerne nu for et tilbud og priser på vores kontorrengøring. Priserne er et reelt gennemsnit af branchen. Vores priser udregnes per kvm, og de sidste justeringer foretages efter et fælles syn på jeres kontorarealer.

Aktiv 3 – Kontorrengøring i København og Frederiksberg

Giv din viden videre på de sociale medier : facebooktwittergoogle_plusmail

Vi udfører også vores kontorrengøring i : Hvidovre, Rødovre, Vanløse, Brøndby, Valby, Køge, Hellerup, Amager, Roskilde, Ballerup, Herlev, Klampenborg, Hillerød, Helsingør, Albertslund, Vallensbæk, Greve, Søborg, Vangede og alle andre byer i en radius af 60 km fra København