Polishbehandling

Polishbehandling 2017-12-01T06:34:00+00:00

polishbehandling

Polishbehandling i København

Med 10 års erfaring kan vi, desværre, konstatere at polishbehandling er nr 1 på listen over ting, der bare burde blive gjort på en ejendoms trapper ( eller via den skemalagte kontorrengøring på et kontors gulve) , men som alt for sjældent bliver udført. Resultatet er tør, trist linoleum der flækker og med stænkpletter.

 

Mange hårde gulve er modtagelige for en polishbehandling. Fordelen er , at linoleumet stærkere slidstyrke, og samtidig bliver den rutinemæssige kontorrengøring / trappevask langt lettere.

Polishen får også friskheden tilbage i linoleumen (som jo er et levende materiale). Efter en polishbehandling vil der ikke skulle bruges samme mængde vand når der skal vaskes gulv, eller ved trappevask, hvilket absolut er befordrende for indeklimaet.

Polishbehandlingen foretager vi ved at rense gulvet for i en stærk grundrens blanding som fjerner indgroet snavs og vokssæberester. Herefter påføres linoleumet mindst 2 lag polish-olier, derved opnåes optimal slidstyrke og smidighed for linoleumet.

Linoleumen er efter en polishbehandling derudover beskyttet mod stænk og andre urenheder i mindst 1 år derefter.

Så ja det kan virkelig betale sig.

Desværre er der ikke så mange der gør får sig en polishbehandling, og det kan desværre ses på på gulve og trapper. Synd når man nu har investeret så meget i ny belægning.

Normalt tager vi ca 3800,- eks moms pr trappe for sådan en polishbehandling. Da vi gerne vil give et introtilbud, kan i få det for 2650,- eks moms pr trappeopgang.

I kan starte med 1 trappe og se om der er noget for jer. Polishbehandlings priser bliver ikke meget billigere i Danmark. Kontakt os for priser på polishbehandling af andre slags gulve end trapper

Nu har vi gjort det her i 10 år, og set mange få ny linoleum på for mange mange tusinde kroner. Og så der går der få måneder og så er der allerede en del mærker, stænkpletter osv på de nye trapper. Vi lyver ikke når vi siger at vi nærmest bliver kede af at se det en så stor investering mangle den opfølgning, den polishbehandling, den kræver.

Aktiv 3

Polishbehandling i København & Frederiksberg

Telefon : 42 43 08 08 – email : support@aktiv3.dk