Rengøringsfirma Viborg

Rengøringsfirma Viborg 2017-12-01T06:34:00+00:00
Rengøring Viborg

En ældre by med historie fortjener en nænsom behandling. Vi elsker at lave rengøring i Viborg.

Fra vores base i Vendersgade 6, kld- 8800 Viborg har vi i Aktiv 3 vores base her i Viborg. Herfra kommer vores rengøring, ejendomsservice ( vicevært mv.) og snerydning i Viborg.

Vi har over 16 års erfaring her i år 2015. I 1999 startede vi i det helt små i den store by København, med en enkelt ejerforening. Siden da har vi passet hundredvis af ejendomme, i og udenfor København. Nu er vores dejlige rengøringsfirma kommet til Viborg, og her bliver vi også i mange år.

Priser på vores rengøringsfirma her i Viborg

Vores priser på rengøring varierer naturligvis efter hvor beskidt der er, tilgængelighed for rengøringsmedarbejderen og efter hyppighed ( des flere opgaver hos samme kunde, des mere i rabat).

Årsagen til vores mange som rengøringsfirma, er netop at vi har priser som kan lønne os, uden at røve jer. Kort sagt er de midt imellem de gængse priser, ikke for meget, og ikke for lidt.

Ring til os nu og hør om vores priser på telefonnummer:

42430808

Du kan også kontakte os på vores mail her:

support@aktiv3.dk

Fortæl gerne andre om vores rengøring i Viborg på de sociale medier, eller i en mail:  :

[feather_share skin="circle" size="64"]

Vi kommer selvfølgelig meget gerne ud på jeres arbejdsplads, privatbolig, eller boligforening og ser nærmere på opgaverne der skal løses. På samme måde er i altid velkomne til at kigge ned i Vendersgade 6, kld. 8800 Viborg.

Mvh

Jimi Hove

snerydning Viborg

Aktiv 3 – Et rengøringsfirma i Viborg

 

Se mere om vores forskellige services i Viborg her:

Trappevask i Viborg

Ejendomsservice Viborg

rengøringsfirma viborg