rengøringsfirma københavn

Aktiv 3 – Et rengøringsfirma i København

Aktiv 3 er et rengøringsfirma som med afdelinger i København, Århus og Odense gerne vil være din troværdige , lokale samarbejdspartner indenfor ansvarlig og miljøvenlig rengøring.

Over 14 års erfaring med miljøvenlig rengøring efter danske overenskomster i København og omegn finder du hos vores rengøringsfirma.

 

 

 

Vores primære arbejdsområder er :

Ejendomsservice

( trappevask, snerydning, haveservice osv. ) Se mere her :

Rengøring:

En del af vores erhvervs- og private rengøring består af renholdelse af kontorer, afstøvning, vask af gulve, rengøring af køkkener, tømning af skraldespande, opvask, rengøring af computere osv. ). Se mere her : rengøring

Snerydning :

( er en del af vores ejendomsservice, men udføres også separat. ) Find tilbud og priser på snerydning for boligforeninger – og grundejerforeninger her : snerydning

Men hvad er det så der adskiller os konkret fra andre rengøringsfirmaer ?

Jo nu skal du se en liste :

  • – 24 timers telefonvagt hele året rundt
  • – 3 timers chatsupport på alle hverdage ( specielt brugbart indenfor ejendomsservice og kontorrengøring. Beboere og medarbejdere kan altid få fat i os , ved et simpelt klik )
  • – E-mails besvares indenfor 8 timer i 90 % af alle tilfælde
  • – Daglig kvalitetskontrol hos alle medarbejdere, jævnlige forbrugerundersøgelser ( vi tager en snak om i er tilfredse )
  • – Miljøvenlig og økologisk rengøring ( uden merpris ). I nogle få tilfælde kan ren økologisk rengøring desværre ikke lade sig gøre endnu. Men et miljøvenligt rengøringsfirma kan man altid få.

.. og fremragende medarbejderpleje. Ingen underbetalte arbejdere fra fattige lande, ingen brug og smid væk kultur overfor menneskelige ressourcer og ingen arbejde uden en overenskomst. Sådan er vores rengøringsfirma.

Mange rengøringsfirmaer bruger helt lovlige og gode underleverandører. Det gør vi ikke i Aktiv 3 , da vi gerne vil være helt sikker på at vores skrappe krav indenfor rengøring overholdes.

Læs her en artikel fra Arbejdstilsynet om hvem der har ansvaret, hvis noget går galt med din underleverandør. Se her

Er i så et seriøst rengøringsfirma ?

Vi er et rengøringsfirma drevet af mennesker med erfaring, og ja vi er sikre på at fremtiden tilhører den bevidste forbruger, og ham / hende vil vi gerne i kontakt med.

Så sådan er det.

Du er meget velkommen til at kigge dig rundt på siden og kigge lidt nærmere på de forskellige områder vi dækker som rengøringsfirma, træffe et valg og vende tilbage til os på : mail , chat eller telefon.

Kontakt os her

Telefon : 42 10 10 40 - Mail : support@aktiv3.dk

 

Giv din viden videre på de sociale medier : facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

 

Med venlige hilsner

Aktiv 3

Vi driver rengøringsfirma mange steder i Danmark. Se en liste over de byer vi laver rengøring i her:

I Viborg holder vi til. Du kan læse mere om adresse osv ved at klikke her, og her er vores afdeling i Århus

Infoboks :
Emne
Rengøringsfirma København
Skribent på den her artikel er:
Beskrivelse
Find priser, tilbud og anden information på den her hjemmeside. Aktiv 3 er et rengøringsfirma i København