Trappevask Århus. Ejendomsservice fra stabil vicevært

Trappevask Århus. Ejendomsservice fra stabil vicevært 2017-12-01T06:34:00+00:00

Trappevask er hårdt arbejde..

.. men vi værdsætter allesammen alligevel at det udføres, når vi nu kommer hjem fra arbejdet og trappen er det første syn der mødes os på vej op til vores dejlige lejligheder.

Vi har udført trappevask som en del af vores ejendomsservice siden 1999.

Vi værdsætter, ligesom jer, at der er styr på tingene, så derfor så tracker vi vores arbejde ved at logge ind på de ejendomme vi passer. I kan se når vi er på ejendommen, og i kan skrive direkte til jeres fast tilknyttede medarbejder, eller i kan skrive direkte til administrationen, hvis det er dem i skal have fat i.

Trappevask Aarhus

Ejendomsservice i Århus, det er os fra Aktiv 3

Vi ved også hvilke menneskelige egenskaber vi skal kigger efter når vi skal ansætte folk til vores trappevask, som viceværter eller til snerydning. Det er nemlig langt fra alle som kan holde til, eller synes det er sjovt, at vaske trapper dag ud og dag ind.

Men der er faktisk nogen som ser det som en god gerning at holde Århus ren. Og det er dem vi har ansat.

For at holde på disse gode medarbejdere indenfor vores ejendomsservice og trappevask, så betaler vi faktisk en højere løn end overenskomsten, og vi viser vores medarbejdere at vi værdsætter dem på andre måder end ” bare ” lønnen.

Derfor er vi heller ikke de billigste i kan finde til ejendomsservice, trappevask og snerydning i Århus. Vi er heller ikke de dyreste, men vi er sikkert dem i kan ansætte hvor samarbejdet kører mest efter planen, og hvor i ikke skal bruge for meget af jeres frivillige tid i boligforeningerne på at holde os i ørene, og skulle ansætte det ene firma efter det andet til at passe jeres ejendomsservice, trappevask eller som vicevært.

 Se den side her: Rengøringsfirma Århus for at læse mere om vores services

Kontakt os her og fortæl os om hvad vi kan hjælpe med

[contact-form-7 id=”5501″ title=”Kontaktformular 1″]