Trappevask København

Velkommen til hos Aktiv 3 Trappevask. Her får du ren besked om vores service.

Hvis du leder efter priser på trappevask , så kan vi kun anbefale, at du lige kigger på vores side om ejendomsservice, og ser på den pakke som hedder Basis.

Så får du her en ide om vores lave priser .

Den er her : www.aktiv3.dk/ejendomsservice/

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Sæbe til trappevask:

Det er vigtigt at vælge den rette sæbe til trappevask. Nogle mennesker har parfumeallergi, nogle mennesker tror ikke du har vasket trapper, hvis ikke de kan lugte sæben, der findes sæbe til stentrapper og noget sæbe til trappevask fedter trappen mere ind, end den rent faktisk gør rent. Vælg en troværdig forhandler, som har forstand på markedet, af trappevasksæbe.


Vores trappevask bliver foretaget med vaskeklude, der kommer helt ind i hjørnerne og får ALLE småsten og snavs med. Småsten der spredes på trappen ved sløset trappevask, kan ridse linoleumen. Trappevask København

Kender du de der snavsede hjørner man ser på mange trapper ? Det er det man kalder “moppekanter “. Mopper der ikke kommer ordentligt i bund i deres trappevask. Det gør kludene med vores trappevask – system.

Der udover er det også bedst rent ergonomisk , da man med trappevask med en moppe uværgeligt ALTID vil stå med kroppen i skrå position, når man laver sit arbejde med mopperne. Det gør man ikke med kludene.

Nogle af vores medarbejdere har arbejdet på den måde med klude til trappevask i over 8 år, og har ALDRIG haft fysiske problemer der er relateret til dette arbejde.

Alt i alt er vi selvfølgelig glade for vores trappevask, og det er ikke sjældent at vi modtager ros, fordi der ENDELIG er nogen der laver et ordenligt stykke trapperengøring.

Kontakt os nu på telefon, mail eller chat og få gode priser og tilbud på trappevask

 

Ekstra Info om vores trappevask i København :

Vi anbefaler er en god almindelig økologisk sæbe uden voks til trappevask, da det kan efterlade voksaflejringer som indkapsler snavset. Dernæst kan man skrubbe linoleumet ned ved en hovedrengøring , dernæst tilføre en polishbehandling af linoleumen.Dette anbefaler vi at man får lavet cirka èn gang hvert 2- 3 år. Lidt oftere hvis dem der tidligere har lavet trappevask har misvedligeholdt trappen, og ladet linoleumen tørre ind.

Når først linoleumen er begyndt at flække, er det for sent, og den HELT store pengepung skal frem til ny linoleum og pålægning.

En pæn linoleum er selvfølgelig ikke nok, hvis karme, paneler og balustre er fyldt med støv og snavs. Så sørg for at få det med i jeres tilbud på trappevask også.

Så hold øje med dit trappevask – firma, inden gammel voks eller udtørring skaffer jer nogle store regninger i boligforeningen

Lyder det interessant , så kigger vi gerne forbi til en god snak og finder en løsning

Giv din viden videre på de sociale medier : facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Med venlige hilsner

Aktiv 3

Trappevask i København & Frederiksberg