Trappevask i KBH

Trappevask i København siden 1999 . Mange år, med de samme trofaste kunder

 

Velkommen til hos Aktiv 3 Trappevask

Her kan du bestille trappevaskere til jeres boligforening i København, og du kan læse lidt mere om hvad vi kan, og hvorfor vi gør som vi gør

Find prisoversigt til trappevask her: Ejendomsservice

Sæbe til trappevask

Det er vigtigt at vælge den rette sæbe til trappevask

Nogle mennesker har parfumeallergi, nogle mennesker tror ikke du har vasket trapper, hvis ikke de kan lugte sæben, der findes sæbe til stentrapper og noget sæbe til trappevask fedter trappen mere ind, end den rent faktisk gør rent.

Vi snakker med jer om jeres behov, tilføjer vores viden, og så finder vi en løsning  

Metode

Vores trappevask bliver foretaget med vaskeklude, der kommer helt ind i hjørnerne og får alle småsten og snavs med. Småsten der spredes på trappen ved sløset trappevask, kan ridse linoleumen

 

Trappevask København

 

  Kender du de der snavsede hjørner man ser på mange trapper ? Det er det man kalder “moppekanter “. Mopper der ikke kommer ordentligt i bund i deres trappevask. Det gør kludene med vores trappevask – system.

Der udover er det også bedst rent ergonomisk , da man med trappevask med en moppe uafværgeligt altid vil stå med kroppen i skrå position, når man laver sit arbejde med mopperne. Det gør man ikke med kludene.

 Hvis i alligevel skulle ønske trappevask med mopper, så gør vi naturligvis også meget gerne dette

Nogle af vores medarbejdere har arbejdet på den måde med klude til trappevask i over 8 år, og har aldrig haft fysiske problemer der er relateret til dette arbejde.

Alt i alt er vi selvfølgelig glade for vores trappevask, og det er ikke sjældent at vi modtager ros, fordi der endelig er nogen der laver et ordenligt stykke rengøring

 


 

trappevask københavn

Ekstra Info om vores trappevask

Vi anbefaler er en god almindelig økologisk sæbe uden voks til trappevask, da det kan efterlade voks-aflejringer som indkapsler snavset.

Dernæst kan man skrubbe linoleumet ned ved en hovedrengøring , og til sidst tilfører vi en polishbehandling af linoleumen.

Dette anbefaler vi at man får lavet cirka èn gang hvert 2- 3 år. Lidt oftere hvis dem der tidligere har lavet trappevask har misvedligeholdt trappen, og ladet linoleumen tørre ind

 

 

  • Når først linoleumen er begyndt at flække, er det for sent, og den HELT store pengepung skal frem til ny linoleum og pålægning.
  • En pæn linoleum er selvfølgelig ikke nok, hvis karme, paneler og balustre er fyldt med støv og snavs. Så sørg for at få det med i jeres tilbud på trappevask også.
  • Så hold øje med dit trappevask – firma, inden gammel voks eller udtørring skaffer jer nogle store regninger i boligforeningen
  • Hold også øje med om den månedlige opkrævning for trappevask fra jeres udlejer følger alle regler. Læs mere her

 

 

anbefaling trappevask

 

 
 
↓ Kontakt os her, og få dit tilbud på trappevask nu ↓
 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked