Kontorrengøring København

Kontorrengøring københavn

Kontorrengøring

Kontorrengøring er en af de arbejdsområder vi dækker indenfor erhvervsrengøring.

For os betyder kontorrengøring , indenfor erhvervsrengøring,  at der tages vare om et område i virksomheden, som man ikke selv har tid til eller selv gider rode med.

Sådan gør vi naturligvis også selv i Aktiv 3 Kontorrengøring.

Vi får andre firmaer til at tage sig af de ting , vi ikke selv kan eller vil fokusere på. Sådan er vi blevet bedre til selv at fokusere på god service indenfor kontorrengøring.

Kontakt os på telefon :   42 10 10 40  eller via e-mail på   support@aktiv3.dk

Vores tilbud på kontorrengøring består typisk i : støvsugning, vask af gulv, aftørring af vandrette flader, tømning af vaskemaskine. rengøring af køleskab, tømning af papirkurve, indsamling af kopper osv osv. Hvis der skal laves kontorrengøring , er det os du skal ringe til.

Vi står dog også tit for linnedservice (tager håndklæder, viskestykker osv med hjem og vasker dem ), indkøb af toiletpapir og indkøb af kaffe, sodavand osv.

Nu er det så heldigt at vi udover erhvervsrengøring , også laver ejendomsservice, så fuld service for ejendommen med pasning af varmecentral, snerydning, polishbehandling af linoleumsgulve, er også en del i kontorrengøring i kan tage med. Og der er naturligvis reelle rabatter ved større bestillinger .

Så skal der blot ryddes lidt op på kontoret, eller tages fuld kontrol med bygningen, så er vores kontorrengøring blevet til en del mere end man normalt kan forvente.

Kontakt os gerne nu for et tilbud på erhvervsrengøring. Priserne er et reelt gennemsnit af branchen

Aktiv 3

Kontorrengøring i København & Frederiksberg

En stemme på os på Facebook er en stemme på miljøet og på god medarbejderpleje. Tak for støtten !

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system