Glædelig jul og godt nytår

Chatsupport – Opdateret
27. juli 2018
Har du nu husket at bestille snerydning ?
27. juli 2018
Show all

Glædelig jul og godt nytår

Her i årets sidste timer , vil jeg meget gerne sige tak til vores kunder for vores gode samarbejde. Det altid fornøjeligt at have en god dialog med bestyrelsen i boligforeningerne, og med de ansvarshavende hos vores andre erhvervskunder.

2009 var desværre præget meget af finanskrisen, indtil videre hovedsageligt hos bankerne og i medierne. Men de store pengebeløb der er forsvundet, skal jo findes et sted, så alle regner med større arbejdsløshed i 2010. Og det er der det store problem ligger. Bankerne får jo bare nogen penge af regeringen, så er de sikret.

I sådanne tider er det typisk i vores branche , at der kommer nogle lykkeridere, der lige skal prøve at lave lidt rengøring så de så også har prøvet det. Disse firmaer sætter typisk priserne så lavt, at de netop kan få nogle kunder.

Men i følge statistikker fra Told og Skat går 80 % af dem konkurs efter 1 ½ år. Ja du hørte rigtigt.

Rengøringsbranchen er den branche med flest lykkeriddere, da folk tror det er nemt. Men det er også den branche med absolut flest konkurser, da de ikke helt ved , hvordan man driver en virksomhed, med alle de udgifter og forpligtigelser der følger med.

Vi anbefaler selvfølgelig at i bruger nogen, der ved hvad de gør og har gjort det i mange år. Det behøver naturligvis ikke være os, men det kunne det jo være :-)

Med faldende lejlighedspriser, er det nok ikke det smarteste med en halvdårlig vedligeholdt ejendom, når ejendommen skal fremvises ved salg. For bare at spare 20 kr per beboer per måned. Er det det værd ?

Og i tider hvor det også er svært at hive ordrer hjem for firmaer, anbefaler vi da også at jeres kontor ser godt ud , når den nye potentielle kunde kigger forbi. Hvad tænker i selv om folk med beskidte lejligheder ? Vil i overlade vigtige forretningsbeslutninger til dem ? Kig forbi i vores kontorrengøring lige her :   kontorrengøring

Nå, men nok om det. Hav en nu et super nytår. Og husk ikke at gå tilbage en fuser, og at uden en sjov hat på hovedet, har det ikke været nytår :-)

Godt nytår

Jimi Hove

Aktiv 3

Comments are closed.