Godt nytaar Vi ser meget frem til det nye

Rengøring til erhverv
27. juli 2018
Kontorrengøering er hos os den fulde pakke
27. juli 2018
Show all

Godt nytaar Vi ser meget frem til det nye

Tak for et rigtig godt år her hos Aktiv 3 !

Det har absolut set svært ud i lange perioder. Utroligt mange nye firmaer er dukket op som lige pludselig laver ejendomsservice, trappevask og erhvervsrengøring, og mange af dem har åbenbart ikke nogen udgifter med de priser de har ;-) Nå, men det bider dem selv i halen med tiden, så ingen grund til klynk her !

Fordi det har jo været et rigtigt godt år her i år 2010, vi har fået en masse nye kunder og vi har det rigtigt godt med dem. De betaler en fair pris for god kvalitet og ordnede forhold , og vi kan også være her i år 2011.

Men først og fremmest vil jeg gerne rette en KÆMPE tak til de medarbejder og underleverandører som har hjulpet os i år 2010. Jeg gør en stor dyd ud af vælge de helt rigtige, det vil sige at det godt kan tage mig lang tid at få de rette ansatte, men når de så er der, så er de der.

De har knoklet r**** ud af bukserne, er altid super flinke og klager ikke , selvom der nogle gange komme uforudsete opgave. Det er mere end man kan sige om mig, nogen gange ;-)

Jeg er simpelthen SUPER taknemmelig over deres hjælp i firmaet, og jeg tænker hver dag på hvor glad jeg er for dem. Så TAK !!!

I år 2011 lancerer vi et nyt produkt som jeg allerede har lettet lidt på : Den Økologiske Vicevært.

Det betyder meget for mig at gøre en forskel her i livet, og at passe på hinanden og miljøet omkring os , er en af dem.

Der er mange diskussioner blandt fagfolk der arbejder med miljøvenlig rengøring, om det nu er miljøvenligt NOK. Og det gør jeg simpelthen op med, ved at gøre det økologisk. Det rengører super godt, det dufter vidunderligt og ekstra prisen er så lille at jeg bare tager den ud af egen lomme.

Al den rengøring som Den Økologiske Vicevært så laver , bliver så økologisk, såsom : trappevask og anden rengøring. Så bliver der da sparet lidt på kemikalierne der. Og som jeg siger : Det er sundt, men du behøver ikke spise det !

Senere udvider jeg igen med økologisk erhvervsrengøring og så videre. Men jeg tager èn ting af gangen. Det skal gøres ordenligt !

Det var det for i år, tak allesammen. Må i få et rigtig dejligt år 2011, det er i hvert fald min plan

Og husk at lykken kommer ikke og banker på døren, den skal man selv lede efter ;-)

 

Mvh

Jimi Hove

Aktiv 3

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Comments are closed.