Kontorrengøering er hos os den fulde pakke

Godt nytaar Vi ser meget frem til det nye
27. juli 2018
Tårnby og Kastrup på Amager får nu stabil ejendomsservice & snerydning
27. juli 2018
Show all

Kontorrengøering er hos os den fulde pakke

Kontorrengøring der passer på hele bygningen

Det kan godt være lidt svært at få plads på vores normale side om kontorrengøring til at beskrive al den service vi kan tilbyde jeres kontor, så her i bloggen må jeg så uddybe lidt.

Ikke nok med at al vores kontorrengøring er økologisk, så har vi også chatsupport, så alle på kontoret, i 6 timer hver dag, med et nemt klik på computeren kan snakke med vores support, måske for at rose, måske for at spørge om vi lige kan gøre lidt ekstra eller for at høre hvad vi egentligt laver af rengøring på kontoret.

Dette kan spare en masse spildtid mellem den ansvarlige for kontrol af kontorrengøringen på arbejdspladsen og Aktiv 3. Direkte kommunikation, hurtige løsninger , større indbyrdes forståelse.

Men… har du hørt at vi udover den normale kontorrengøring OGSÅ i 10 år har lavet ejendomsservice ? Det vil sige at vi kan passe og regulere på varmecentralen, kontrollere jeres el-forbrug, lave snerydning, lave polisbehandling af jeres linoleum, feje gade og gård, vinduespolering og andet ? Ved en sådan en aftale kan der selvfølgelig opnåes en god rabat på jeres kontorrengøring.

Det var sådan set det. Jeg syntes bare det ville fylde for meget at forklare alt det her på vores normale side om kontorrengøring, men det ville jo være synd at undvære den slags information.

Mvh

Jimi Hove

Aktiv 3 – Kontorrengøring

GD Star Rating

Comments are closed.