Økologisk rengøring

Rengøringsfirmaer.. Hvad synes du ?
27. juli 2018
Andelsboligforening og ejerboligforeninger
27. juli 2018
Show all

Økologisk rengøring

Økologisk Rengøring

.. Hvad er økologisk rengøring og hvad betyder ordet økologi egentlig ? Jo nu skal du høre..

Den nemme og korte definition af ordet ” økologi” er at det kommer fra græsk og henviser til synergien imellem de levende væsener og den natur der omgiver os alle . Ergo betyder ordet “økologi” ikke nødvendigvis noget godt og positivt, det omhandler simpelthen kun læren mellem mennesker, dyr og omkringliggende natur.

Ordet har dog fået en udelukkende positiv betydning, da det signalerer ansvar, at man tænker på de konsekvenser som ens handlinger har, for andre end èn selv.

Aktiv 3 er vores store drivkraft, at vi insisterer på at gøre en forskel i samfundet, en forskel der giver sig til i udtryk i :

1 : Økologisk rengøring

2 : Fremragende medarbejderpleje ( månedlig tur til spabad for alle medarbejdere, opmærksomhed på medarbejderens trivsel og videreudvikling af medarbejderens kompetencer)

3 : ingen aktionær indflydelse. Vi driver vores virksomhed som en familie. Selvfølgelig vil vi gerne have brød på bordet, og lave en god købmandsforretning, men det handler ikke kun om at skabe plus på aktionæres bankkonti. Det handler om tænke på hinanden, på den måde kan vi skabe en ny sund økonomi. En økologisk økonomi.

Vi er ikke modstandere af at folk tjener milliarder af kroner, men vi er modstandere af at man ikke tænker på andet end penge. Det vil vi gerne hæve vores stemmer for, og det er det vi kalder en økologisk virksomhed.

Vores holdninger til økologisk rengøring har intet politisk ståsted, og vi ved at der findes partier på både den ene og den anden side der støtter økologisk rengøring. Det et spørgsmål om ansvarlighed , ikke taburetpladser i Folketinget.

Vores økologiske rengøring kan tilbydes indenfor følgende områder :

Økologisk Erhvervsrengøring ( kontorrengøring mv . )

Økologisk Ejendomsservice

Økologisk Trappevask

og anden økologisk rengøring som i måtte bestille hos Aktiv 3.

Få et tilbud på Økologisk Rengøring lige nu & her :

Brug enten vores chatsupport til venstre her på siden , ring til os på telefon :  42 10 10 40, eller send os en mail på :  support@aktiv3.dk .

Støt også gerne de 2 grupper vi har lavet på Facebook, angående økologisk rengøring, ved at klikke på de 2 billeder og støt grupperne. Det gør en forskel. De er her :

Aktiv 3

En stemme på os på Facebook er en stemme på miljøet og på god medarbejderpleje. Tak for støtten !

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Comments are closed.