Rengøring – Trappevask. Vi søger medarbejder til trappevask

Udvidet support per 1 september
27. juli 2018
Dansk Rengøring – Dansk ejendomsservice
27. juli 2018
Show all

Rengøring – Trappevask. Vi søger medarbejder til trappevask

Hej alle i kære jobsøgende indenfor rengøring & trappevask

Vi er så heldige, at vi selv i denne svære tid indenfor rengøring & trappevask, har fået nogle nye kunder. Derfor søger vi lige nu mindst èn medarbejder til rengøring & trappevask

Sidst vi søgte efter medarbejdere til rengøring og trappevask, fik vi 400 ansøgninger, og en del mødte op på vores kontor og endnu flere ringede til os, selvom vi havde frabedt os begge ting. Så hvis du gerne vil have jobbet, så lad være med at ring eller mød op på kontoret. Så har du allerede bevist at du lytter til hvad vi siger. Det en god start ! :-)

Det vi søger lige nu, er en person der starter op som ferie – & sygeafløser indenfor primært trappevask og i en mindre grad, almindelig rengøring. Senere, hvis alle parter er tilfredse, kan du få en mere permanent stilling. Vi arbejder dog kun med deltidstillinger lige nu, så du vil ikke kunne få mere end 25 timer om ugen hos os. Derfor vil stillingen nok primært henvende sig til studerende.

Arbejdet med trappevask & rengøring er fysisk krævende, og du kommer til at svede. Hvis du er bange for det, så spar vores begge tid, og lad vær med at ansøge :-)

Startløn er 125,- kr i timen, og kan hurtigt komme op på 130, 135, kr i timen afhængig af om du selv kan tage ansvar i jobbet.

B Kørekort er en stor fordel.

Vi har en rigtig god stemning i firmaet, og vi gør meget ud af behandle hinanden ordentligt, ligesom at vi også behandler naturen ordentligt ved vores økologiske rengøring.

Kort sagt, er jobbet fysisk krævende med dejlig let når det handler om den måde vi er sammen på. Har du svært ved at respektere andre mennesker, og har tendenser til mobning, stor aggression eller generel negativitet, er jobbet heller ikke for dig. Her har vi det godt :-)

Så søger du job som trappevasker, så skriv os en mail nu på jh@aktiv3.dk . Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du må gerne sprede artiklen her på nettet ved at ligge links ud, men HUSK NU INGEN TELEFON OPRIGNINGER, ELLER MØDE OP PÅ KONTORET. :-)

Vi bruger alt for meget tid på at tage telefonen hele tiden !

Tak :-)

Comments are closed.