Uddannelse & kursus indenfor ejendomsservice

ejendomsservice KøbenhavnUddan dig – For din egen skyld

Vi får ofte opkald og e-mails fra flinke folk som vil høre om hvad det kræver at passe en større ejendom med fuld ejendomsservice.

Da vi desværre ikke har så meget tid at vi kan fortælle alt det i telefonen kan jeg lige vise, at jeg har fundet et par links frem angående ejendomsservice uddannelse og kursus i ejendomsservice .

Så hvis du søger at udbygge dine kvaliteter og blandt andet få varmemestercertifikat, så er det her du skal tage et kort kursus.

Har du fundet denne side og har brug for en vicevært til ejendommen , så klik her : aktiv3.dk

Man kan også finde kurser indenfor facility management, som er LIDT mere teknisk tilgang til ejendomme. Lidt mere videnskabeligt.

Det kan anbefales at tage en uddannelse indenfor disse fag, da der stort set altid er arbejde at finde, og da det af en eller anden grund ikke er det mest attraktive job.

Jeg kan dog klart anbefale det. Du får brugt dig selv, mødt en masse søde mennesker og får en ganske glimrende løn

Det tager 3 år, og 3 måneder at tage uddannelsen. Og det er blevet langt mere spændende, og avanceret i disse dage, hvor mange ejendommes energiforbrug bliver styret elektronisk. Så det er meget mere end bare at feje gaden, og lave snerydning, trappevask og snakke med beboere.

Det var umiddelbart det jeg havde at sige om emnet. Du er meget velkommen til at stille et spørgsmål i kommentarfeltet her nedenunder, så skal jeg se om jeg kan svare på det

Tak fordi du kiggede forbi 🙂

2017-12-01T06:34:09+00:00

Leave A Comment