Trappevask

Trappevask

   Aktiv 3 trappevask er tre gange optur. Optur på hygiejne – Optur på ergonomi og Optur på miljø

trappevask københavn

Velkommen til hos Aktiv 3. Her får du ren besked om vores service.

Hvis du leder efter priser på trappevask , så kan vi kun anbefale, at du lige kigger på vores side om ejendomsservice, og ser på den pakke  som hedder Basis.

Så får du en ide om vores lave priser på trappevask.

Den er her : Ejendomsservice priser m/ trappevask

————————————————————————————————

Vores trappevask bliver foretaget med vaskeklude, der kommer helt ind i hjørnerne og får ALLE småsten og snavs med. Småsten der spredes på trappen ved sløset trappevask, kan ridse linoleumen.

Kender du de der snavsede hjørner man ser på mange trapper ? Det er det man kalder “moppekanter “. Mopper der ikke kommer ordentligt i bund i deres trappevask. Det gør kludene med vores trappevask – system.

Der udover er det også bedst rent ergonomisk , da man med trappevask med en moppe uværgeligt ALTID vil stå med kroppen i skrå position, når man laver sit arbejde med mopperne. Det gør man ikke med kludene.

Nogle af vores medarbejdere har arbejdet på den måde med klude til trappevask i over 8 år, og har ALDRIG haft fysiske problemer der er relateret til dette arbejde.

Alt i alt er vi selvfølgelig glade for vores trappevask, og det er ikke sjældent at vi modtager ros, fordi der ENDELIG er nogen der laver et ordenligt stykke trapperengøring.

Kontakt os nu på telefon, mail eller chat og få gode priser og tilbud på trappevask :

   Telefon : 42 10 10 40 eller på   e-mail : support@aktiv3.dk

 Ekstra Info :

Vi anbefaler er en god almindelig økologisk sæbe uden voks til trappevask, da det kan efterlade voksaflejringer som indkapsler snavset. Dernæst kan man skrubbe linoleumet ned ved en hovedrengøring , dernæst tilføre en polishbehandling af linoleumen.Dette anbefaler vi at man får lavet cirka èn gang hvert 2- 3 år. Lidt oftere hvis dem der tidligere har lavet trappevask har misvedligeholdt trappen, og ladet linoleumen tørre ind.

Når først linoleumen er begyndt at flække, er det for sent, og den HELT store pengepung skal frem til ny linoleum og pålægning.

En pæn linoleum er selvfølgelig ikke nok, hvis karme, paneler og balustre er fyldt med støv og snavs. Så sørg for at få det med i jeres tilbud på trappevask også.

Så hold øje med dit trappevask – firma, inden gammel voks eller udtørring skaffer jer nogle store regninger i boligforeningen

Lyder det interessant , så kigger vi gerne forbi til en god snak og finder en løsning

 

Med venlige hilsner

Aktiv 3

Trappevask i København & Frederiksberg

   Telefon : 42 10 10 40 eller på   e-mail : support@aktiv3.dk
GD Star Rating
loading…
GD Star Rating
loading…

Trappevask i København, 4.7 out of 5 based on 6 ratings