En betalingsring forhindrer os i god dansk service

Priser
27. juli 2018
Køeb rengøering for kun 25 kr i timen fra vores rengøringsfirma
27. juli 2018
Show all

En betalingsring forhindrer os i god dansk service

ejendomsservice - erhvervsrengøring - snerydning - trappevaskDen onde , onde betalingsring

Det er fredag d. 9.9. 2011, en lille uge før end at vi skal til valgurnerne. Her i vores lille rengøringsfirma, har vi såmænd også forskellige interesser i hvem der bliver de næste administratorer af vores allesammens hårdt opsparede penge.

Når man har et rengøringsfirma i København, så ved man godt at konkurrencen er hård, sådan er det bare. En hel masse der åbenbart tror at det er nemmere at starte et rengøringsfirma, end så mange andre former for firmaer, intet nyt under solen der.

Men så kom der en betalingsring, en ring har lagt sig rundt omkring branchen, en ring af underbetalte arbejdere der bor i kældre og laver undertreprise for større rengøringsfirmaer end vores , her i Aktiv 3.

Det går vel næppe en måned før end at man læser om endnu et rengøringsfirma som har hyret udenlandsk arbejdskraft til langt under den danske overenskomst, og som bor som slaver her i lille dejlige Danmark.

Men er det nu de store rengøringfirmaers skyld, er de virkelig så onde ? Med mit kendskab vil jeg sige : nej , ikke ensidigt.

Jeg taler med så mange kunder der vil have tilbud på rengøring, og de penge de vil betale, kan kun opfordre til ulovligheder. Der er en nedre grænse for hvad der kan lade sig gøre . når alle udgifter skal betales. Det har jeg skrevet lidt om her : Velkommen til din konkurs

Og det grænse kan vi selvfølgelig ikke gå under, da jeg gerne vil beholde mit arbejde, og mine medarbejderes arbejde.

De kunder jeg så snakker med om de lave priser, de kører i store flotte biler, bor på dyre adresser, har dyrt modetøj osv osv. Helt almindelig danske lønmodtagere, som stadig lever på materielt højt på de glade dage INDEN krisen kom. Og den levestandard vil de så beholde, uanset hvem der skal betale prisen. Den pris skal så betales af de rengøringsfirmaer der hopper i fælden, og som senere går konkurs. den betales af de arbejdere som bliver behandlet som slaver og den bliver betalt af danske medborgere , som ikke kan få sig et arbejde.

 

Se det er en rigtig betalingsring !

Mit budskab er helt simpelt til folk der henvender sig for at få et tilbud på ejendomsservice, snerydningkontorrengøring og andre ting som vi har specialiseret os i :

hold jer væk, hvis i leder efter ulovlig arbejdskraft. I spilder vores , og i spilder jeres egen tid.

Jeg havde aldrig troet jeg skulle bede potentielle kunder om at holde sig væk, men nu sker det.

Om politikerne vil gøre noget ved det, eller politiet og skat vil.. det tror jeg ikke, ellers var det vel sket for længe siden. Men nu får i vores holdning til det.

God valgkamp, og held og lykke til de danske arbejdere. De er oppe imod en betalingsring, som får den rundt om København til at ligne et havehegn.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Relateret indlæg

Comments are closed.