Sådan var vores 2011

Priser
27. juli 2018
Show all

Sådan var vores 2011

Her er en lille årsrapport for Aktiv 3.

På mange måder har det været et kedeligt år, men med vores tålmodige, og gode, kunders hjælp kom vi alligevel godt i mål.

En alt for stor del af året i Aktiv 3, gik desværre med at skulle håndtere alt for mange klager ( ja vi er ærlige omkring det ). Først og fremmest vil jeg sige at hovedansvaret ligger hos mig, chefen Jimi Hove. I de 12 år jeg har været i branchen, og i de 10 som selvstændig indenfor ejendomsservice, snerydning og andre opgaver som et rengøringsfirma kan løse, har jeg aldrig som sådan oplevet medarbejder der systematisk snød med løsning af de opgaver , som de var blevet sat til.

Bevares, man kan have en dårlig dag, være lidt syg og så videre, men systematisk snyd, har jeg aldrig oplevet. Kun medarbejdere med en god arbejdsmoral. Det oplevede vi så i 2011. Først med èn, og så med den persons afløser. Begge personer virkede super søde , og jeg havde ingen grund til at mistænke dem for at springe opgaverne over. Men det gjorde de så alligevel. Og når de blev opdaget, havde de, de mest utrolige forklaringer.

Igen, det er ikke nogen decideret bortforklaring, mere at jeg selv skulle have taget ansvar for at følge op på kvaliteten af deres arbejde, og det gjorde jeg ikke godt nok. Ergo er det min skyld. Punktum.

Den gode nyhed er, at vores kunder, så søde som i er, godt ved at det ikke er sådan jeg normalt driver mit firma, så derfor bar i over med den ringe kvalitet, ikke bare èn gang, men flere gange. Jeg er dybt taknemmelig, samtidig med at jeg skammer mig over at have været ansvarlig for så ringe et produkt.

Men sket er sket. Nye medarbejdere er kommet til, og nu får vi den sædvanlige ros igen. Det luner mit hjerte.

Jeg har lært en stor lektie, og sådan er det.

Hvis du har lært noget , eller der er sket andet godt , eller dårligt for dig her i 2011, er du velkommen til at smide en besked her nedenunder.

1000 tak til mine dejlige kunder for et 2011 med udfordringer. 2012 bliver det sædvanligt gode niveau igen.

…. og glædelig jul ;)

Comments are closed.