Vær dig selv på nettet

Køeb rengøering for kun 25 kr i timen fra vores rengøringsfirma
27. juli 2018
Rengøring til erhverv
27. juli 2018
Show all

Vær dig selv på nettet

Vær dig selv på nettet

Alt forandrer sig, og det samme gør adfærd på internettet selvfølgelig så også.

I internettets første mange år var det smart og godt, at man kunne gemme sig bag aliaser, gemme sig bag sin computer og give udtryk for alverdens meninger. Dette har givet plads til begreber som : trolls, flamers og så videre. Altså folk som kun er ude på at lave ballade på nettet.

Man kunne også mobbe andre, spille smart på andres bekostning og i det hele taget udleve hvad jeg betragter som psykopatisk adfærd : gemme sig bag en maske og manipulere med meninger og andre mennesker. Skabe følelsesmæssige tornadoer, og sidde og grine ondskabsfuldt bag sin skærm.

Den tid er heldigvis ved at være forbi. Folk surfer simpelthen let og elegant videre, når de ser en anonym profil. Hvis du har noget at skjule, så har du nok heller ikke så meget at tilbyde. Og det samme kommer endnu mere til at gøre sig gældende for virksomheder, så som i vores lille rengøringsfirma her i Aktiv 3. Det HELT personlige firma, som taler fuldstændig og ærligt ud  om hvorfor de er som de er, og hvad de vil, bliver fremtidens troværdige firmaer.

Et rengøringsfirma , eller en webshop, er jo ikke bare en kold , ligegyldig forretning uden et ansigt og en historie. Det er drevet af mennesker, som er lige så forskellige som mennesker normalt er, og er startet af en person som er ligeså forskellig som andre der har startet rengøringsfirmaer, for eksempel.

Så lad os se det noget mere, lad os få DIN historie . Uden den historie, kunne du ligeså godt bare kopiere alle andre hjemmesider, sætte dit navn ind og så lade kampen stå mellem hvem der har det største markedsføringsbudget.

Med Twitter og Facebook , og andre såkaldte sociale medier, er det blevet den lille historie , der driver alt.

 

Og hvilken historie kan du så fortælle ?

 

Alle de andres , eller din helt egen ? Gæt selv på hvem der bliver mest interessant: ham eller hende der gemmer sig bag et falsk navn og fortæller kedelige historier, som vi alle har hørt før, eller den person som indrømmer at : jeg er sgu ikke som de andre, jeg er noget for mig selv. Og hør lige en spændende historie jeg har.

Inden for kunst og kultur, er historiefortællingen alt hvad der er , her har den personlige unikke historie altid været kongen, den alle ville høre og  se, den der gav noget ekstra.

Så hvorfor sidder du så stadig og gemmer dig bag et hemmeligt navn på nettet, og hvorfor tør firmaer stadig ikke at fortælle den UNIKKE historie ? Hvorfor fortæller du som firma eller person helt samme historie, som en du måske synes er populær ? Vil det gøre dig en leder, hvis du følger efter andre ? Og hvorfor skammer du dig over din egen historie ?

Du er akkurat ligeså interessant som alle andre. Selv hvis du er kedeligere end normalen, så har du din egen unikke historie lige der.

Tænk på en historie som TV Serien Matador. Dybest set er den jo virkelig kedelig, men netop dette faktum gør at den bliver nærværende for alle os , som jo rent faktisk har et til tider ret kedeligt liv, hvis vi skal være helt ærlige.

Alle historier kan blive fortalt.

 

Så lad os allesammen glæde os over , at vi nu skal være mere os selv på internettet, det sætter med garanti også en stopper for al den ballade der kan være , og vi tvinges til at være mere … os selv.

Det har ikke altid været nemt at skulle gøre en blog på en side om rengøringsfirma interessant. Men da det gik op for mig, at mit firma er en stor del af mit liv, og der så ALTID er nogle historier at fortælle, så gik det en del nemmere.

Vi ses på det ærlige net !

 

Mvh

Jimi Hove

Aktiv 3 – Her kan du snakke mere med mig på Facebook, og jeg snakker også helt ærligt her på Twitter. Vi ses :-)

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Comments are closed.