Erhvervsrengøring.. kunder søges

Hvorfor laver du rengøring ?
27. juli 2018
Kære nye rengøringsfirmaer ..
27. juli 2018
Show all

Erhvervsrengøring.. kunder søges

Erhvervsrengøring KøbenhavnErhvervsrengøring KøbenhavnIndrømmet… vi er et ærligt firma der ikke lader som om at vi kan mere end vi kan. Og vi kan da sagtens indrømme at erhvervsrengøring ikke er det område vi har størst erfaring med. Bevares vi har lavet erhvervsrengøring, såsom kontorrengøring og rengøring efter håndværkere i 10 år, men vi har ikke lavet det så meget. Så derfor den manglende store erfaring i erhvervsrengøring.

Den store grund til at vi ikke har den erfaring med erhvervsrengøring, er simpelthen den at vi ikke har markedsført os på det, det simpelthen kunder der bare er kommet undervejs, uden at vi har gjort det store for at få fat i dem. Ejendomsservice har været vores fokus.

Nu er vi dog mere end klar til at udvide vores med vores erhvervsrengøring og kontorrengøring. Vi har fået samlet noget kompentence med nogle gode medarbejdere , der har haft gode stillinger i andre rengøringsfirmaer, som dermed gør os helt klar til at bringe resten af vores høje serviceniveau over i erhvervsrengøring.

Så hvis du er klar, og måske allerede kender til os på grund af vores høje serviceniveau, og er parat til et tilbud på erhvervsrengøring, enten i form af kontorrengøring eller rengøring efter håndværkere, så lad os da høre fra dig; vi sidder klar ved telefonerne, mailen og chatsupporten .

Telefon :  42 10 10 40

E-Mail :  Support@aktiv3.dk

..og chatsupporten til venstre på siden her.

Vi ses på din arbejdsplads

Mvh

Aktiv 3 – Erhvervsrengøring & Kontorrengøring

Comments are closed.