Hvorfor laver du rengøring ?

Dansk Rengøring – Dansk ejendomsservice
27. juli 2018
Erhvervsrengøring.. kunder søges
27. juli 2018
Show all

Hvorfor laver du rengøring ?

Jeg læste lige lidt i dag fra Ted Talks om at man skal stille sig selv spørgsmålet : ” Hvorfor ? “, før man går i gang med alle andre processer i sin virksomhed.

Hvorfor vil du lave den virksomhed du vil ? Hvorfor har du de succeskriterier du har ?

Mærk på spørgsmålene inde i dig selv. Hvis alt du kan mærke er : ” Jamen det jo bare for at tjene penge “, så bare glem det igen. Du kan tjene penge på alt, så hvorfor ikke tjene penge på noget der tænder dig ?

Jamen hvorfor har du så valgt rengøring Jimi ?

For mange år siden startede jeg med at lave lidt deltidsarbejde med rengøring, mest ejendomsservice. Og det tiltalte mig.

Jeg har altid været en meget fysisk aktiv person, som dreng og helt ung spillede jeg fodbold på eliteplan, og spillede defensiv midtbanespiller ( ham der løber rundt hele tiden.. og rydder op ). Det gjorde jeg i øvrigt i ØB ( Østerbros Boldklub). Vi lå i række med KB, Brøndby, Hvidovre og andre klubber der var store dengang. Vi lå sådan lidt i bunden af rækken, men vandt utrolig mange kampe på hård fight og diciplin. Det er så noget andet man kan tage over i en virksomhedsanalogi, men den gemmer jeg til en anden gang.

Men altså altid meget fysisk aktiv og kunne se en glæde i at kunne servicere andre, så de kan udfolde sig. Hvis du bliver så god til at servicere andre, at de næsten kun kan blomstre ved din tilstedeværelse, bliver du utroligt værdsat. Så ingen skam , eller mindre penge i det.

Så det rengøringsarbejde tiltalte mig altså. Ham jeg arbejdede for, sprang tit over hvor gærdet var lavest, og ofte ringede kunderne og brokkede sig. Jeg forstod ikke konceptet ? Hvorfor ikke bare gøre det ordentligt, og slippe for den negative stress ved sure kunder ? Han sagde : ” Jamen jeg får bare nogle nye kunder, det er så nemt “

Jeg tænkte : ” Hvorfor ikke bare beholde dine gamle, og spare markedsføringsbudgettet, eller bruge det til at skabe en større virksomhed ? “

Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at gøre arbejdet ordentligt, som vi havde lovet kunderne. Jeg fik det fysisk dårligt over at tænke på at vi ikke gav folk hvad vi havde lovet dem. Og efter et års tid, sagde chefen at han ville give mig nogle af hans kunder, da han kunne lide min arbejdsmoral.

Jeg havde dermed fået mine første kunder. Det var både spændende og sjovt

Jeg skal være ærlig sige at jeg ikke var den bedste til det administrative arbejde, men jeg kunne knokle, og jeg kunne holde hvad jeg lovede overfor kunderne.

Årene gik, og jeg fik flere og flere kunder. Det var stadig spændende og er stadig spændende.

En af de andre grunde til at jeg synes så godt om rengøring, er at folk bliver så glade for dit arbejde. Når vi har lavet rengøring et sted, bliver folk oprigtigt glade.

En ting er at sælge et produkt som folk har brug for, såsom mad, tøj osv, men god rengøring skaber bare en god stemning har jeg lagt mærke til. Desuden er det et ærligt og reelt stykke arbejde, hvor man virkelig bidrager med noget, og ikke snyder nogen.

Senere er vi så gået over til økologisk rengøring. Det gør selvfølgelig ikke glæden mindre.

Så det er sådan set den lidt korte historie på, hvorfor jeg valgte at gå med til at lave et  rengøringsfirma

Hvorfor laver du det du laver ? Skriv gerne kommentarer her i bloggen :-)

Comments are closed.